Den naturlige Sorte Sæbe kan erstatte alle de kemiske rengøringsmidler og vaskemidler du har i dit hjem. Brug den til tøjvask, rengøring og hundeshampoo. Skån naturen og pas på dit hjem. Læs mere om Sort Sæbe fra Marius Fabre.

På Vores Marked finder du et kæmpe udvalg af de skønneste sæber og cremer fra Marius Fabre.

Få 10-15% rabat på økologisk vin

Vi vil så gerne være med til at udbrede økologisk vin i Danmark for mindre gift, større smag og bevarelse af naturen. 
Så jo flere flasker du køber af den samme vin, jo billigere får du den. Typisk sparer du 10-15% når du køber 12 flasker.


Olivia gavesæt ansigt & hænder

Vare nr.: 01019018021

Gavesæt med dag/natcreme (100ml) samt håndcreme (50ml) i den økologiske Olivia serie fra Marius Fabre i lækker økologisk jute pose. Begge produkter plejer huden med olivenolie ikke mindst i den hårde nordiske vinter, hvor huden virkelig har brug for fugt.

Sæberiet Marius Fabre, der har lavet Marseille sæbe baseret på 100% vegetabilske olier siden 1900, har udviklet den økologiske hudserie Olivia med respekt for firmaet stolte traditoner. Olivia produkterne er lavet på økologisk olivenolie, økologiske planteolier og er uden parabener, uden kunstige farvestoffer og er ikke tilsat syntetiske parfumer.  Alle produkter i serien er kontrolleret af den franske økologikontrol.

 
Ingredienser:
Indhold:

Relaterede produkter:

  • Olivia håndcreme
  • Olivia ansigtscreme
e-mærket